Αργεντινή-Γερμανία και Ισπανία-Παραγουάη για δυο εισιτήρια στους «4»

«Μάχες» στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 09:00
A- A A+

Αργεντινή και Γερμανία διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους (17:00, ΝΕΤ - liveblogging naftemporiki.gr) στον πλέον πολυαναμενόμενο προημιτελικό του φετινού Μουντιάλ.

Οι δυο αντίπαλες ομάδες έχουν καταφέρει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους να μοιάζουν ως δυο από τα μεγάλα φαβορί του φετινού τουρνουά, όμως μόνο η μια θα κάνει το βήμα για την επόμενη φάση.

Ενδιαφέρον και το κοντράστ μεταξύ των δυο πάγκων, καθώς οι σημερινοί προπονητές Αργεντινής και Γερμανίας, Ντιέγκο Μαραντόνα και Γιακόμ Λεβ αντίστοιχα, είχαν βρεθεί αντιμέτωποι σε δυο τελικούς με τις εθνικές του το 1986 και το 1990.

Στα αγωνιστικά οι Γερμανοί μπορούν να υπολογίζουν κανονικά στους Ποντόλσκι και Οζίλ, οι οποίοι ξεπέρασαν του μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.

Όποιος περάσει από το παραπάνω ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά με τον νικητή του Ισπανία-Παραγουάη, ο οποίος είναι ο δεύτερος αγώνας για τους «8» το Σάββατο (21:39, ΝΕΤ).

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού το μεγάλο φαβορί είναι η ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου, όμως και οι Λατινοαμερικάνοι έχουν αποδείξει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής πως πολύ δύσκολα εγκαταλείπουν την προσπάθεια να φτάσουν στο στόχο τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις