Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ανδρέας Φούρας

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 15:27
UPD:15:33
A- A A+

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, απόφαση για την οποία ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ο κ. Φούρας αφού τον ευχαριστεί για την μακροχρόνια στήριξή του, σημειώνει ότι πριν τις δημοτικές εκλογές του 2006 είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει δήμαρχος Πατρέων για μια τετραετία, δήλωση η οποία τον δεσμεύει.

Όπως εκτιμά, «υπάρχουν στην Πάτρα ζωντανές δυνάμεις και ικανά στελέχη που μπορούν να παραλάβουν τη δημοτική σκυτάλη για να εργαστούν με συνέπεια υπηρετώντας τις κοινές αρχές, αξίες και οράματα της παράταξής μας».

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Πατρέων κάνει λόγο για αρνητικές τοπικές νοοτροπίες και μίζερες καταστάσεις, αλλά και πυκνά φίλια πυρά, που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

«Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν μπορεί να είναι ένα περίεργο δημοψήφισμα ανάμεσα στους υποστηρικτές μου και στο λεγόμενο "αντιφουρικό μέτωπο". Κάτι τέτοιο θα έβλαπτε σοβαρά την πόλη και το Δήμο».

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου διατηρώντας παράλληλα την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι εκείνοι που θα αναλάβουν τη διοίκηση της πόλης από την 1-1-2011 θα συνεχίσουν τον αγώνα για την υλοποίηση των οραμάτων της Πάτρας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Φούρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή