Ανοίγει η αυλαία για την εξεταστική των ομολόγων

Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 09:50
UPD:10:28

Αρχίζουν στις δύο μετά το μεσημέρι οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των ομολόγων (14.00 - Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά»), η οποία αναμένεται να υποβάλει το σχετικό πόρισμά της στη Βουλή μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

A- A A+

Αρχίζουν στις δύο μετά το μεσημέρι οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των ομολόγων (14.00 - Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά»), η οποία αναμένεται να υποβάλει το σχετικό πόρισμά της στη Βουλή μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Στο επίκεντρο ο προγραμματισμός του έργου της επιτροπής.

Η σύνθεση της επιτροπής έχει ως εξής:

Από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, Αγάτσα Αριάδνη, Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Οικονόμου Αθανάσιος, Παναρίτη Έλενα, Παπαχρήστος Ευάγγελος, Πρωτόπαπας Χρήστος, Ρόβλιας Κωνσταντίνος, Τιμοσίδης Μιχάλης, Τσαούση Ελένη, Χάιδος Χρήστος, από τη Νέα Δημοκρατία, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Νικολόπουλος Νικόλαος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Παυλόπουλος Προκόπης, Τσουμάνη – Σπέντζα Ευγενία, από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Νικολαΐδου Βαρβάρα (Βέρα), από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, Πολατίδης Ηλίας, από τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Μουλόπουλος Βασίλειος και από τους ανεξάρτητους βουλευτές Τσούκαλης Νικόλαος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή