Απόψε ο πρώτος ημιτελικός

Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 10:43
UPD:14:17

A- A A+

Στο «Γκριν Πόιντ» του Κέιπ Τάουν στρέφονται όλα τα βλέμματα το βράδυ της Τρίτης, αφού Ουρουγουάη και Ολλανδία (21:30, ΝΕΤ) διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της 11ης Ιουλίου.

Την επιστροφή τους στο... παγκόσμιο ποδοσφαιρικό προσκήνιο διεκδικούν η Ουρουγουάη και η Ολλανδία μετά από πολλά χρόνια απουσίας στα μεγάλα... ραντεβού και στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης ο στόχος είναι κοινός.

Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου αποτελεί μονοδρόμο για τη «σελέστε» και τους «οράνιε» και στο «Γκριν Πόιντ» του Κέιπ Τάουν αναμένεται μία σκληρή «μάχη» ανάμεσα στους Λατινοαμερικάνους και Ευρωπαίους.

Η Ουρουγουάη της... αμυντικής σταθερότητας έχει πραγματοποιήσει την μέχρι στιγμής καλύτερη επίδοση της σε Μουντιάλ με 2 γκολ παθητικό θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φουτσίλε και Σουάρες, ενώ αμφίβολες είναι και οι παρουσίες των Γκοντίν και Λουγκάνο.

Από την άλλη, οι «οράνιε» του Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Φαν Ντερ Βιέλ, Ντε Γιονγκ, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ματάϊσεν.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Περέϊρα, Βικτορίνο, Γκοντίν, Κάσερες, Γκαργκάνο, Ρίος, Πέρες, Περέϊρα Αλβάρο, Καβάνι, Φορλάν.

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Φαν Μπρόκχορστ, Όγιερ, Χάϊτινχα, Μπουλαρούζ, Φαν Μπόμελ, Ντε Ζέουβ, Σνάϊντερ, Ρόμπεν, Κάουτ, Φαν Πέρσι.

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις