Ολυμπιακός: Κλείνει Ιμπαγάσα, παλεύει για Νενέ

Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 11:10
A- A A+

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται ο Ολυμπιακός την ώρα που δίνει σκληρή μάχη για τον Νενέ. «Τελειώνει» σήμερα ή αύριο η μεταγραφή του πρώτου στους «ερυθρόλευκους».

Στην Αθήνα αναμένονται την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη οι εκπρόσωποι του Αριέλ Ιμπαγάσα για να δώσουν τα χέρια με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η απάντηση που πήραν οι Σωκράτης Κομινάκης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το αν ο Αργεντινός άσος θέλει να έρθει στην Ελλάδα ήταν θετική και έτσι οι μάνατζέρ του θα έρθουν στη χώρα μας για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Στην Αθήνα αναμένονται την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη οι εκπρόσωποι του Αριέλ Ιμπαγάσα για να δώσουν τα χέρια με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο 33χρονος άσος θέλει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με την προσφορά του Ολυμπιακού να κυμαίνεται κοντά στα 800.000 ευρώ συν τα μπόνους. Παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό και ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό ως το 2012.

Μάχη για Νενέ

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Νενέ. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τα αδύνατα, δυνατά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου της Μονακό, η οποία δεν φέρεται διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι ερυθρόλευκοι» κάνουν προσπάθειες να πείσου τον γαλλικό σύλλογο να ρίξουν τις απαιτήσεις τους ώστε να ανέβουν και εκείνοι από τα 3,5 στα 4 εκατομμύρια ευρώ και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μάλιστα, σήμερα το θέμα αυτό αναμένεται να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά αφού οι διαπραγματεύσεις κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την ίδια ώρα πάντως, τα γαλλικά μέσα επιμένουν ότι 28χρονος Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται πιο κοντά στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις