Μάρβαϊκ: Να νικήσουμε στον τελικό

Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 13:27

«Δεν ήρθαμε εδώ για να απλώσουμε τα χέρια μας μέχρι τον τελικό. Αυτό δεν είναι αρκετό. Ήρθαμε για να νικήσουμε στον τελικό», επέμενε ο Ολλανδός προπονητής.

A- A A+

Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας έχει ανοίξει την όρεξη στους «οράνιε». Στο στρατόπεδο της Ολλανδίας όλοι πλέον δηλώνουν πεπεισμένοι, ότι η ομάδα τους μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Σε αυτό στάθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.

«Δεν ήρθαμε εδώ για να απλώσουμε τα χέρια μας μέχρι τον τελικό. Αυτό δεν είναι αρκετό. Ήρθαμε για να νικήσουμε στον τελικό», επέμενε ο Ολλανδός προπονητής και συνέχισε:

«Είμαστε εδώ για να πάρουμε το τρόπαιο, αυτός είναι ο στόχος μας και θα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο αν τον πετύχουμε. Δεν μπορώ να αλλάξω την φιλοσοφία των παικτών, αλλά δούλεψα σκληρά για να δημιουργήσω ένα περιβάλλον ώστε να βοηθήσει τους παίκτες να καταλάβουν πως αν θες να κατακτήσεις κάτι πρέπει να επικεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι και να μην σκέφτεσαι το μετά.

Όταν τα πάμε καλά, γινόμαστε λίγο υπερόπτες, αλλά οι παίκτες έχουν στα αλήθεια καταλάβει πως αυτό πρέπει να είναι το πλάνο μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα κόντρα στην Ουρουγουάη. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις