Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 02 έως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά από 06 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε ολη τη χώρα προβλέπεται υγρός και σχετικά ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Το πρωϊ θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και το βράδυ στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και στα υπόλοιπα ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανή βροχή κατά περιόδους . Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή