Ταμπάρεζ: Θα παλέψουμε μέχρι θανάτου με τη Γερμανία

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 13:01

«Ναι, η τέταρτη θέση δεν είναι σαν τις άλλες (τις πρώτες δυο), αλλά θα δείξουμε την ίδια αφοσίωση και ενθουσιασμό, όπως δείξαμε και με την Ολλανδία», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «σελέστε».

A- A A+

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι της 3ης θέση του Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία είναι οι Ουρουγουανοί. Το σύνθημα έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «σελέστε» που υποσχέθηκε, ότι οι παίκτες του θα παλέψουν «μέχρι θανάτου».

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ναι, η τέταρτη θέση δεν είναι σαν τις άλλες (τις πρώτες δυο), αλλά θα δείξουμε την ίδια αφοσίωση και ενθουσιασμό, όπως δείξαμε και με την Ολλανδία. Δεν έχουμε καμιά βεβαιότητα πως θα είμαστε εμείς οι νικητές, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε μέχρι θανάτου», σημείωσε.

Οι Λατινοαμερινάνοι εξέπληξαν με την πορεία τους σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό για να αποκλειστούν εν τέλει από την Ολλανδία. Παρόλα αυτά, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για ένα μετάλλιο κόντρα στη Γερμανία.

«Ξέρω τους Γερμανούς. Θα το κάνουν πολύ δύσκολο για εμάς. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τον τελικό, πήρε θέση και επέμενε πως η Ισπανία θα νικήσει, καθότι καλύτερη ομάδα από τους «Οράνιε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις