Η Ισπανία νικήτρια του τελικού προβλέπει ο Πολ

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 13:24
UPD:13:36

A- A A+

Η μανία για το χταπόδι και τις «προβλέψεις» του στο ενυδρείο του Όμπερχάουζεν στη Γερμανία συνεχίζεται. Ο Πολ, όπως είναι γνωστό το συμπαθές κεφαλόποδο, προέβλεψε αυτή τη φορά πως η Ισπανία θα είναι η νικήτρια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ολλανδία.

Αν και αυτή τη φορά πέσει μέσα στην πρόβλεψη του, θα έχει βρει σωστά και τα επτά αποτελέσματα αγώνων του φετινού Μουντιάλ που κλήθηκε για να δώσει την προφητεία του.

Το χταπόδι έγινε για πρώτη φορά καλτ σύμβολο του ενυδρείου και εν συνεχεία της εθνικής Γερμανίας πρόπερσι, όταν κατά τη διάρκεια του EURO 2008 προέβλεψε σωστά όλα τα αποτελέσματα της «νασιονάλμαντσαφτ».

REUTERS

Την Τρίτη όταν «απεφάνθη» πως οι Ίβηρες θα είναι οι νικητές του ημιτελικού, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως ο αγώνας είχε κριθεί.

Χαρακτηριστικό της σημασίας που δίνεται στον Πολ είναι πως δυο τηλεοπτικά δίκτυα στη Γερμανία διέκοψαν τότε το πρόγραμμά τους για να αναμεταδώσουν την πρόβλεψη. Η μανία, όμως, πλέον έχει ξεφύγει τα σύνορα της χώρας, καθώς την Παρασκευή το πρωί τα ισπανικά Μέσα ήταν εκείνα που έκαναν συνδέσεις για να μεταδώσουν την προβλέψη, καθότι οι «φούριας ρόχας» βρίσκονται στον τελικό. Και ο Πολ δεν τους απογοήτευσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις