Moυντιάλ - Τελετή λήξης με τη Σακίρα

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 17:53

H Σακίρα τραγούδησε στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου στο Orlando Stadium του Γιοχάνεσμπουργκ στις 10 Ιουνίου και ρίχνει την αυλαία της διοργάνωσης, την Κυριακή 11 Ιουλίου. Φωτογραφία: REUTERS/Radu Sigheti.

A- A A+

Η Σακίρα αναμένεται να προκαλέσει ξανά με τον χορό και το τραγούδι της όσους παρακολουθήσουν την τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική.

Η κολομβιανή τραγουδίστρια, που τραγούδησε στην έναρξη της φετινής διοργάνωσης αλλά και στη λήξη του Μουντιάλ της Γερμανίας πριν τέσσερα χρόνια, ρίχνει την αυλαία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ποδοσφαιρικού γεγονότος την Κυριακή 11 Ιουλίου. Πολλοί αφρικανοί καλλιτέχνες θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί της και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν το τραγούδι της λήξης με τον τίτλο «Waka Waka».

Το νοτιοαφρικανικό γκρουπ Ladysmith Black Mambazo και 780 ακόμα χορευτές θα λάβουν μέρος στην τελετή λήξης που ξεκινά στις 6.30 μ.μ. τοπική ώρα, δύο ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού που θα αναδείξει και τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Εκτός από τους παρευρισκόμενους στο στάδιο της Νότιας Αφρικής, την τελετή θα παρακολουθήσουν και 500 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Ο Ντέηβιντ Κάρτενς, μέλος της οργανωτικής επιτροπής της τελετής λήξης δήλωσε στην εφημερίδα The Star: «Θέλουμε όλος ο κόσμος να πει, χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά θέλουμε να πάμε σε αυτή τη χώρα οπωσδήποτε με όποιο κόστος».

Η επιτροπή προβλέπει ότι η λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα έχει αίγλη και χωρίς τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς αναμένεται να παραδώσει το κύπελλο στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας, ο Νέλσον Μαντέλα. Ωστόσο αυτό παραμένει ακόμα ασαφές καθώς η παρουσία του τιμημένου με Νόμπελ πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις