Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ - ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του Ασφαλιστικού

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010 13:38
A- A A+

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν αυτήν την εβομάδα ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενόψει της ψήφισης την Πέμπτη στη Βουλή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για το δημόσιο.

Πανελλαδικής στάση εργασίας έχει κηρύξει για την Πέμπτη από 11.00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου η ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενη κατά των «αντιασφαλιστικών και αντιλαϊκών επιλογών» της κυβέρνησης..

Επίσης στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα προχωρίσει σε μαζικό διάβημα διαμαρτυρίας στη Βουλή. Η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει ακόμα τη συνέχιση του αγώνα της με συγκέντρωση και πορεία στη ΔΕΘ καθώς και με κήρυξη νέας απεργίας.

Στην κινητοποίηση της Πέμπτης θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει αποφασίσει επίσης να προχωρήσει την Τρίτη σε τρίωρη κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας από τις 10.00 έως τις 13.00.

το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, οι δημοτικοί υπάλληλοι, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους «απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης, η οποία με τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της γκρεμίζει κατακτήσεις ενός αιώνα».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, στόχος της ενέργειας αυτής είναι η καλύτερη ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τις επιπτώσεις του ασφαλιστικού σχεδίου νόμου των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή