Tα διεθνή ΜΜΕ για το θρίαμβο της Ισπανίας

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 01:11
UPD:11:41
A- A A+

Η Ισπανία είναι στην κορυφή του κόσμου μετά την την κατάκτηση του μουντιάλ με τη νίκη επί της Ολλανδίας στην παράταση (1-0). Διαβάστε τι γράφει ο ξένος Τύπος για την La Roja.

As: Πρωταθλητές!

Η Ισπανία κατέκτησε το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο με γκολ του Αντρές Ινιέστα στο 116' του αγώνα.

Marca: Ο Ινιέστα μας έστειλε στον Ουρανό

Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Η Ισπανία κέρδισε μία θέση στο πάνθεον του ποδοσφαίρου χάρη σε γκολ του Ινιέστα στο 116' στον τελικό κόντρα στην Ολλανδία παρά την κακή διαιτησία.

El mundo deportivo: Ινιεστάρας και πρωταθλητές!

Το γκολ του Ινιέστα στο 116' έδωσε στην Ισπανία το πρώτο της παγκόσμιο κύπελλο κόντρα σε μία πόλύ σκληρή Ολλανδία, η οποία διατηρήθηκε με 11 παίκτες καθώς ο Χάουαρντ Γουέμπ έδωσε δεύτερη κίτρινη στις τουλίπες στο 108'.

Sport: Ινιεστάρας και... Βασιλιάδες του κόσμου!

Η ισπανική ομάδα επιτέλους έσπασε τη κατάρα και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόμσου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μία νίκη για όλους τους παίκτες, όμως περισσότερο για τους οκτώ παίκτες της Μπαρτσελόνα που συνέθεσαν αυτή την υπέροχη ομάδα, που πάνω απ' όλα είναι φίλοι.

BBC: Ο Ινιέστα οδήγησε την Ισπανία στην δόξα

Ο Αντρές Ινιέστα σκόραρε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης και έδωσε στην Ισπανία το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της με 1-0 κόντρα στην Ολλανδία.

Sky Sports: Κατάκτηση του κόσμου από την Ισπανία

Το γκολ του Αντρές Ινιέστα τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η παράταση έστειλε την Ισπανία στην δόξα του πρώτου παγκοσμίου κυπέλλου της ιστορίας της, καθώς επικράτησε της Ολλανδίας 1-0.

Eurosport (Espana): Η La Roja επιβεβαίωσε την ισπανική τιμή

Το όνειρo έγινε πραγματικότητα. η Ισπανία κατέκτησε τον κόσμο. Αν και είχε δύσκολο έργο, συνάντησε πολλά εμπόδια και αντιμετώπισε βία, κατάφερε να κερδίσει τους πάντες. Ο Ινιέστα με γκολ στην παράταση επιβεβαίωσε την κυριαρχία σε αυτό το άθλημα.

Goal.com (Espana): Ο ουρανός μετά από μια ζωή είναι τελικά ισπανικός

11 Ιουλίου 2010. Μία ημερομηνία που ονειρεύονταν πολλοί. Η Ισπανία έδειξε τον τρόπο για να κερδίζεις και να παίζεις καλά.

Gazzetta dello Sport: Vamos Espana! Πρωταθλητές!

Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε επικράτησε της Ολλανδίας 1-0 στο Γιοχάνεσμπουργκ και είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Οle: Τι πρωταθλητές...

Κέρδισε το ποδόσφαιρο. Η Ισπανία είναι πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Ολλανδία πάλεψε πολύ, ο Αγγλος διαιτητής ήταν αρκετά επιεικής, όμως η ομάδα του Ντελ Μπόσκε δεν πτοήθηκε. Ο Ινιέστα σκόραρε στην παράταση και πλέον το κύπελλο έχει νέο κάτοχο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις