Φαν Μάρβαϊκ: Κέρδισε η καλύτερη ομάδα

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 01:24

«Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά αν δούμε σε αυτό το τουρνουά, τις επιδόσεις μας, την ατμόσφαιρα στην ομάδα, μπορώ να πω μόνο πως είμαστε υπερήφανοι. Δεν ήταν γραφτό να γίνει», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

A- A A+

Παρά την ήττα της ομάδας του στον τελικό, ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η Ισπανία ήταν ανώτερη ως ομάδα.

«Η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Δεν έκλαψα, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος, μόλις χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο», σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ρόμπεν για να προηγηθούμε. Ήμασταν τόσο κοντά. Κρίμα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Το ίδιο απογοητευμένος -αν και θυμωμένος με τη διαιτησία- εμφανίστηκε και αρχηγός των «Οράνιε», Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ, για τον οποίο ο τελικός ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας τους.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Πιστεύω πως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν τον αγώνα, έχω την αίσθηση πως έδινε σε μια πιο εύκολα τις κίτρινες. Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά αν δούμε σε αυτό το τουρνουά, τις επιδόσεις μας, την ατμόσφαιρα στην ομάδα, μπορώ να πω μόνο πως είμαστε υπερήφανοι. Δεν ήταν γραφτό να γίνει».

Στην ανωτερότητα των Ισπανών στάθηκε και ο Ντιρκ Κάιτ.

«Στο τέλος η Ισπανία το πήρε δίκαια», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις