Έκλεισε Ματ Νίλσεν ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 16:45

Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ συμφώνησε με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως περίπου 900.000 ευρώ.

A- A A+

Ο Ματ Νίλσεν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αποτελώντας τον διάδοχο του Λίνας Κλέιζα.

Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ συμφώνησε με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως περίπου 900.000 ευρώ και έτσι γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον Βασίλη Σπανούλη που ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» το φετινό καλοκαίρι. Όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr το Σάββατο 10/7, ο Ματ Νίλσεν ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού και του Ντούσαν Ίβκοβιτς για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η φυγή του Κλέιζα.

Φυσικά, οι δυο τους έχουν αρκετές διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά όπως είναι φανερό ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν, θα είναι αρκετά διαφοροποιημένος μετά την έλευση του Ίβκοβιτς και την σε μεγάλο βαθμό αλλαγή του ρόστερ.

Το μόνο «κακό» στην περίπτωση του Νίλσεν είναι ότι θα καταλάβει θέση ξένου, καθώς δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Η προηγούμενη θητεία του ωστόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05) και η σταθερά υψηλή απόδοση του και στις επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε (Λιέτουβος Ρίτας και Βαλένθια) καθιστούν τη μεταγραφή του μια επένδυση σε «σίγουρα χέρια».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις