Επέστρεψε στη Μαδρίτη η εθνική Ισπανίας

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 18:26
UPD:18:30

A- A A+

Δεκάδες χιλιάδες φίλοι της εθνικής Ισπανίας βρέθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαδρίτης «Μπαράχας», για να υποδεχθούν τους «Φούριας Ρόχας» στην επιστροφή τους από τη Νότια Αφρική ως πρωταθλητές κόσμου.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τους Ισπανούς διεθνείς προσγειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 τοπική ώρα και με το που άρχισαν να κατεβαίνουν οι παίκτες από αυτό δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο.

«Καμπεόνες, Καμπεόνες», φώναζε ο κόσμος, δηλαδή «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές», όμως ακόμα και αυτό το σύνθημα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ακουστεί υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο που δημιούργησαν χιλιάδες κόρνες από ταξί και αυτοκίνητα που είχαν κατακλίσει τους γύρω δρόμους σε μια μάταιοι προσπάθεια χιλιάδων ακόμα να υποδεχθούν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Ένα πούλμαν με ανοικτή οροφή περίμενε τους διεθνείς για να τους μεταφέρει στην πόλη για να κάνουν τον γύρο του θριάμβου μήκους πέντε χιλιομέτρων, όμως μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο κάτι τέτοιο φαντάζει πρακτικά αδύνατο.

Πάντως μετά απ’ αυτό, οι νέοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές αναμένεται να ξεκουραστούν σε ξενοδοχείο της ισπανικής πρωτεύουσας και να έχουν συνάντηση με το βασιλικό ζεύγος της χώρας -καθώς και με τον πρωθυπουργό με την κυβέρνηση- προτού αφεθούν ελεύθεροι να γυρίσουν πανευτυχείς στις οικογένειες τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις