AEK: Στην Αυστρία ο Ντιόπ

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 15:51
UPD:16:24
A- A A+

Στην Αυστρία βρίσκεται από την Τρίτη το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος άσος το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του ατομική προπόνηση. Παρακολουθείστε βίντεο από την άφιξή του.

Στο Ζέεφελντ βρίσκεται από την Τρίτη ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος άσος αναχώρησε το πρωί της Τρίτης από την Αθήνα αεροπορικώς για Μόναχο κι από εκεί τον παρέλαβε άνθρωπος της ΑΕΚ και τον μετέφερε στο Ζέεφελντ, με τον Βασίλη Δμητριάδη να τον υποδέχεται στην είσοδο του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης. Ο Σενεγαλέζος άσος, που θα μένει στο ίδιο δωμάτιο με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, θα έχει συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ το απόγευμα ενώ η ομάδα θα δίνει το πρώτο της φιλικό, ο ίδιος θα προπονείται μόνος του στο Ζέεφελντ.

Ο Σενεγαλέζος άσος το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του ατομική προπόνηση.

Πρώτο τεστ με Ουνιρέα

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της για τη νέα περίοδο δίνει η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας στις 19:00 την Ουνιρέα. Η Ένωση αντιμετωπίζει την δευτεραθλήτρια Ρουμανίας η οποία ετοιμάζεται για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (πρώτο ματς 27-28 Ιουλίου). Δε θα αγωνιστούν οι Νταντόμο και Μπλάνκο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λυμπερόπουλος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις