Ολυμπιακός: Επίσημα ο Νίλσεν, το αντίο του Τσίλντρες

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 13:54

Η θητεία του Τζος Τσίλντρες στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ επιστρέφει στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Φοίνιξ Σανς.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ματ Νίλσεν με τον 32χρονο διεθνή Αυστραλό φόργουορντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Λιέτουβος Ρίτας και Βαλένθια αναμένεται το βράδυ (9.30μ.μ από Ντουμπάι) στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ματ Νίλσεν. Ο διεθνής Αυστραλός πάουερ φόργουορντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το αντίο το Τσίλντρες

Η θητεία του Τζος Τσίλντρες στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ επιστρέφει στο ΝΒΑ, με τον «Τσίλι» να χαρακτηρίζει... απολαυστική την διετή αγωνιστική του παρουσία στους «ερυθρόλευκους».

Ο 27χρονος φόργουορντ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Φοίνιξ Σανς, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal», τόνισε: «Πραγματικά απόλαυσα τα δύο μου χρόνια στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος της κόκκινης οικογένειας. Οι φίλαθλοι είναι σπουδαίοι και είμαι ευγνώμων που είχαν την ευκαιρία να παίξω γιΆ αυτούς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις