Γ. Πεταλωτής: Οι θυσίες αποδίδουν καρπούς

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 17:07
A- A A+

Την πεποίθηση ότι οι θυσίες ων πολιτών πιάνουν τόπο και αποδίδουν καρπούς διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τόσο την αξιολόγηση από το Eurogroup, όσο και τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών.

«Ααποτελούν σαφείς ενδείξεις ότι κάτι αλλάζει στα οικονομικά μας και ότι οι θυσίες των πολιτών πρώτα, και της κυβέρνησης, πιάνουν τόπο και αποδίδουν καρπούς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως «οι εξελίξεις αυτές δείχνουν πως αποκαθίσταται σταδιακά η αξιοπιστία της χώρας και χτίζεται η καλή και φερέγγυα εικόνα της, που αποτελεί και προϋπόθεση εξόδου από την κρίση».

Ο κ. Πεταλωτής διευκρίνσε ακόμα πως αυτές οι εξελίξεις, καθώς και μια σειρά πολιτικών της κυβέρνησης δείχνουν ότι «δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την άσκηση, στο κοντινό μέλλον, διαφορετικών κοινωνικών πολιτικών υπέρ των ασθενέστερων».

«Οι μεγάλες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στο ασφαλιστικό σύστημα, που ολοκληρώνονται, στη διοικητική δομή της χώρας και στη δημόσια διοίκηση, καθώς και το οριστικό ξερίζωμα του πελατειακού κράτους, αποτελούν την εγγύηση μιας διαφορετικής πολιτικής πορείας της χώρας και εγγυώνται ένα ασφαλές και ποιοτικό μέλλον για όλους τους Έλληνες πολίτες», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή