ΝΔ: Υποψήφιος για την Αθήνα και πάλι ο Νικήτας Κακλαμάνης

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 13:27
UPD:15:05

Εκ νέου υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας θα είναι στις εκλογές του Νοεμβρίου ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων.

A- A A+

Εκ νέου υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας θα είναι στις εκλογές του Νοεμβρίου ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, για μία ακόμη φορά διαπίστωσε τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία του κ. Κακλαμάνη, με την οποία θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας. «Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε τη συνεργασία της ΝΔ και πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι, συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Α. Σαμαράς: Στηρίζουμε τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του N. Κακλαμάνη

Α. Σαμαράς: Στηρίζουμε τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του N. Κακλαμάνη

Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προγράμματα του Κέντρου, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει δωρεάν σίτιση σε περισσότερους από 4.000 συμπολίτες μας, ενώ επισκέφθηκε και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Η κρίση, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, χτυπά τους φτωχότερους Έλληνες και εξήρε το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε πως το κοινωνικό έργο του δήμου είναι, ουσιαστικά, η υλοποίηση στην πράξη της βασικής αξίας, του κοινωνικού φιλελευθερισμου που πρεσβεύει η ΝΔ, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε όλοι οι πολίτες, οι πολιτικοί φορείς, οι κοινωνικοί φορείς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να φτιάξουν ένα δείκτη κοινωνικής προστασίας και ας μη χρειαστεί, όπως υπογράμμισε. Με τρομάζει η ιδέα πως μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή