Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το πρωϊ κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ στο Ιόνιο πολύ ισχυροί ενώ στα ανατολικά θα είναι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά από 9 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται σχετικά υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα αασθενών βροχών κυρίως στα βορειοδυτικά. Το πρωϊ στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί στα δυτικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο θυελλώδεις και στα υπόλοιπα ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή