Ολυμπιακός: Σκληρές διαπραγματεύσεις για Ριέρα

Στις 14:30 μαθαίνει τον αντίπαλο στον γ' προκριματικό του Europa League
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 09:13
UPD:11:51
A- A A+

Σκληρές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αλμπέρτ Ριέρα δίνει ο Ολυμπιακός επί αγγλικού εδάφους. Κληρώνει για τη συνέχεια στο Εuropa League (14:30).

Ο Σωκράτης Κομινάκης, «δεξί χέρι» του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο Λίβερπουλ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αλμπέρτ Ριέρα.

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό τη δεδομένη στιγμή, αποτελεί η απόκτηση δύο χαφ με ανασταλτικά καθήκοντα, αλλά και ενός αριστερού μεσοεπιθετικού με επιθετικές και δημιουργικές αρετές.

Στην κορυφή της λίστας ως πρώτη επιλογή φιγουράρει το όνομα του Μάρκος Σένα, με την υπόθεση του 34χρονου Βραζιλιάνου άσου να παραμένει δύσκολη.

Όσον αφορά τον ¶λμπερτ Ριέρα, οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ έχουν πέσει σύμφωνα με πληροφορίες στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η εξεύρεση της «χρυσής» τομής για τον παίκτη προκειμένου να έρθει ο Ισπανός άσος στον Πειραιά. Μάλιστα, ο Κομινάκης συναντήθηκε και δείπνησε, με τον αθλητικό διευθυντή της Λιβερπουλ, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει διάθεση προκειμένου η περίπτωση… να τρέξει αλλά και να τελειώσει με θετικό τρόπο.

Η τελική πρόταση που ετοιμάζεται για τον Ισπανό άσο αναμένεται να είναι εφάμιλλη αυτής του Νενέ. Ο Ίβηρας άσος που βρίσκεται στην Ελβετία για την προετοιμασία της Λίβερπουλ εν όψει της νέας σεζόν, ζητεί ως προσωπική αμοιβή ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Μαθαίνει τον αντίπαλο στον γ'προκριματικό

Στις 14:30 σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Εuropa League, έπειτα από τη χθεσινή του βέβαιη πρόκριση στην Αλβανία. Τα ματς θα γίνουν στις 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου αντίστοιχα. Στη διαδικασία παρών και εκπρόσωπος θα είναι, ο Θοδωρής Γιαννίκος.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις