Oλυμπιακός: Ριέρα προ των πυλών

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 13:42
A- A A+

Έτοιμος να πιάσει Λιμάνι είναι ο ¶λμπερτ Ριέρα. Αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για τον Ισπανό διεθνή άσο. Απομένει η συνάντηση με τον 28χρονο αριστερό χαφ για να συμφωνησει και να υπογράψει.

Το πολυπόθητο «ναι» από τη Λίβερπουλ στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Αλμπερτ Ριέρα ήρθε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay, αργά το βράδυ του Σαββάτου επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ που θα βάλει στα ταμεία της πέντε εκατ. ευρώ από την πώληση του Ριέρα.

Η πρόταση του Ολυμπιακού ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ για τον Ριέρα συν μπόνους, τα οποία υπό προϋποθέσεις στα επόμενα δύο χρόνια θα φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ. Στην πρόταση του Ολυμπιακού, όπως τονίσαμε από χθες, υπάρχει πάντα και ο όρος για το 50% στη Λίβερπουλ στην υπεραξία του Ριέρα σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Ο Σωκράτης Κομινάκης είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ισπανία ή την Ελβετία για να ξεκινήσει τις τελικές επαφές με την πλευρά του παίκτη. Η πρώτη πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα είναι 1,5 εκατ. το χρόνο συν κάποια δελεαστικά μπόνους επίτευξης στόχων.

«Μακάρι να έρθει ο ¶λμπερτ»

Την επιθυμία του να δει τον αδερφό του, ¶λμπερτ, στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Σίτο Ριέρα με τοποθέτηση του σε αθλητική εφημερίδα.

Ο παίκτης του Πανιωνίου μίλησε στον «Πρωταθλητή» και υπογράμμισε αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ¶λμπερτ Ριέρα.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι ο αδερφός μου αυτή τη περίοδο είναι στην Ελβετία, για προετοιμασία με την Λίβερπουλ. Από κει και πέρα δεν ξέρω τίποτα άλλο, εκτός από αυτά που ακούγονται. Μακάρι να έρθει στην Ελλάδα, θα χαρώ πολύ να είμαστε στην ίδια πόλη».

... Και Σένα και Γκατούζο

Εκτός από αριστερό χαφ, ο Ολυμπιακός ψάχνει και για ένα πρωτοκλασάτο κεντρικό χαφ. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Σένα και Γκατούζο. Για την περίπτωση του άσου της Βιγιαρεάλ τονίζουν ότι αν ο Σένα ρίξει τις απαιτήσεις του που ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ τότε θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Όσονα φορά τον Γκατούζο, στη ΠΑΕ διαψεύδουν τις όποιες φήμες, με τον μάνατζερ του Ιταλού άσου με δηλώσεις του να μιλάσει συνεχώς για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις