Π. Κομνηνός: Την Πέμπτη νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 13:31
A- A A+

Την πεποίθηση του πως την ερχόμενη Πέμπτη θα εκλεγεί νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής του συνεταιρισμού, Πατρίκ Κομνηνός.

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι. Οι προηγούμενες εκλογές δεν είχαν αγωνία, γιατί υπήρχε ένας υποψήφιος που εκλεγόταν ομόφωνα», δήλωσε στο «NovaΣπορ Fm 94,6» ο Έλληνας παράγοντας.

Όσον αφορά τα ονόματα των Θοδωρή Ζαγοράκη και Κώστα Πηλαδάκη, οι οποίοι ακούγονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, τόνισε:

«Υπάρχει μία εκκρεμότητα για το κατά πόσο ο κ. Ζαγοράκης έχει το χρόνο και τη διάθεση να αναλάβει πρόεδρος, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει τη δυνατότητα να ενώσει τους άλλους συλλόγους. Περιμένουμε κάποια εξέλιξη και από αυτό το μέτωπο. Οι πρόεδροι έχουν άγχος για να προετοιμάσουν τις ομάδες και τις εταιρείες τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Όσον αφορά τον Κώστα Πηλαδάκη, γίνονται αρκετές συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Όσο πλησιάζουμε την Πέμπτη θα έχουμε πιο σαφή εικόνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις