Ο Μανώλης Μητσιάς για μια συναυλία στην Ηλιούπολη

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 12:08

A- A A+

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μανώλης Μητσιάς γιόρτασε τέσσερις δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι με μια εντυπωσιακή συναυλία στο Ηρώδειο. Φέτος, ανανεώνει το ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό με μια συναυλία στην Ηλιούπολη, την Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Τον Έλληνα ερμηνευτή συνοδεύει στη σκηνή η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, Μάγδα Πένσου, αλλά και μια ορχήστρα με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς.

Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος, Διονύσης Σαββόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, ¶κης Πάνου, Χρήστος Λεοντής, Γιάννης Σπανός, Μάνος Λοΐζος είναι μόνο μερικοί από τους συνθέτες που έγραψαν ξεχωριστά κομμάτια, τα οποία θα ακουστούν στο θέατρο της Ηλιούπολης από τον Μανώλη Μητσιά.

Παράλληλα, θα ερμηνεύσει και κομμάτια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ένα τσιγάρο και ένα ψεύτης». Τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει όχι μόνο για τη μουσική αλλά και για το μεστό τους στίχο που έγραψαν οι σημαντικότεροι Έλληνες δημιουργοί, όπως οι Οδυσσέας Ελύτης, Γιώργος Σεφέρης, Γιάννης Ρίτσος, Νίκος Γκάτσος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λίνα Νικολακοπούλου θα ερμηνεύσει με τη χαρακτηριστική εκφραστικότητα του, ο Μανώλης Μητσιάς.

Πληροφορίες: Δημοτικό Θέατρο ¶λσους «Δ.Κιντής», 210 9940699, www.politismos-ilioupoli.gr , στις 9 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς