Θέμα ωρών για Μπιέλιτσα στον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 08:30
A- A A+

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπενετόν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεμάνια Μπιέλιτσα, όπως αποκαλύπτει ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε ξεκαθαρίσει από τις πρώτες μέρες της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό ότι θέλει να φέρει μαζί του στον Πειραιά τον επονομαζόμενο και στη Σερβία ως «νέο Κούκοτς».

Η υπόθεση της μεταγραφής του Νεμάνια Μπιέλιτσα, ωστόσο δεν ήταν καθόλου εύκολη. Όπως μάλιστα σημείωναν από τη Σερβία, μόλις είχε «σκάσει» η είδηση, «πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να βγάλει άκρη με αυτόν, αφού εμπλέκονται αρκετοί ατζέντηδες, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μπενετόν και ενδεχομένως οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς αν θελήσουν να τον πάρουν στο ΝΒΑ».

Πράγματι, η υπόθεση είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε αρχικά να προσεγγίσει τον παίκτη και να τον πείσει ότι η καλύτερη επιλογή για αυτόν ήταν η ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα όπως ανέφερε χθες το περιβάλλον του παίκτη, ο Μπιέλιτσα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς και περίμενε τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο ομάδων.

Το δυσκολότερο κομμάτι όμως, της συμφωνίας ήταν η αποδέσμευση του από την Μπενετόν. Η ιταλική ομάδα είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον 23χρονο Σέρβο από τα μέσα της περασμένης σεζόν, χωρίς ωστόσο να τον πάρει από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μπιέλιτσα συνέχισε να αγωνίζεται με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αλλά η Μπενετόν τον είχε δεμένο. Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει υπήρχε ένας όρος σύμφωνα με τον οποίο η ομάδα του Τρεβίζο θα μπορούσε να τον μεταπουλήσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Κάτι τέτοιο όμως, άλλαξε, καθώς όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα «αυτός ο όρος δεν υπάρχει πια. Επίσης, για μένα αυτά έχουν μικρή σημασία όταν υπάρχει θέληση για συνεργασία από όλες τις πλευρές. Η Μπενετόν έλαβε υπόψη της την καλύτερη πρόταση για τον παίκτη και την ομάδα και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να τον παραχωρήσει. Γνωρίζουμε τις προθέσεις του Ολυμπιακού και του παίκτη και θα κάνουμε ο, τι καλύτερο για όλους».

Σε ερώτηση κατά πόσον υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αρνήθηκε ότι υπάρχει οριστική εξέλιξη, όμως παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός «είναι αρκετά αποφασισμένος» και όπως μπορούμε να περιμένουμε τελεσίδικα νέα «άμεσα, ίσως και μέσα στην επόμενη μέρα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις