Στ. Αδαμίδης: Να δώσουμε χαρά στους Ελληνες

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 13:08
A- A A+

Η ΑΕΚ θα παίξει μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας και ο πρόεδρός της Σταύρος Αδαμίδης μίλησε για την ομογένεια αλλά και την ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει. Συνέντευξη στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλίας.

«Εχω ζήσει στο εξωτερικό και ξέρω τι σημαίνει ομογένεια. Δεν το σκεφτήκαμε καν και θα έρθουμε στην Αυστραλία με μια δυνατή ομάδα για να δώσουμε χαρά στους Ελληνες.

Στηρίζουμε τους νέους κανονισμούς της UEFA και θα κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση με γνώμονα πάντοτε να δημιουργούμε μια ομάδα ανταγωνιστική που να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντως, οι νέοι κανονισμοί θα μας βρουν απόλυτα σύμφωνους».

Αναφερόμενος στο γηπεδικό, ο κ. Αδαμίδης σημείωσε ότι «το γήπεδο είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητές μας. Ολοι στην ΑΕΚ είμαστε ενωμένοι για την δημιουργία του και έχουμε κάνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές». «Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Δήμο και την πολιτεία. Παράλληλα, αναζητούμε τρόπους χρηματοδότησης του έργου», συμπλήρωσε.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις