To Μάρτιο το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρχιτεκτόνων

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 18:50
A- A A+

Δείπνο προς τα μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών και της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων παρέθεσε χθες στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς, η εταιρεία Giesse.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε εν όψει του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 17 Μαρτίου έως και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο, με θέμα «Επάγγελμα Αρχιτέκτων».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υ.ΠΕ.Κ.Α. και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπ. Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΕ και με τη συνεργασία του Ελληνικού Τμήματος της UIA και των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη.

Στη θεματολογία, αλλά και στην ανθρώπινη δυναμική του συνεδρίου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, δρ. Εύαγγελος Λυρούδιας, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΑΔΑΣ, μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου, οι αρχιτέκτονες θα αποπειραθούν ένα άνοιγμα στην ελληνική κοινωνία, με στόχο το ξεκαθάρισμα των ρόλων των τεχνικών στο σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ θα επιχειρήσουν τη διατύπωση μιας πολιτικής για την αρχιτεκτονική, την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού και του ιστορικού πλούτου της χώρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή