ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά ο Δερμιτζάκης

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 13:13
A- A A+

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται την Παρασκευή να ανακοινωθεί και επισήμως ως ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να πιάσει αμέσως δουλειά.

Τα χρονικά περιθώρια εν όψει του πρώτου ματς με τον ¶γιαξ για τον γΆ προκριματικό γύρου του Champions League έχουν στενέψει απελπιστικά, καθώς η «δικέφαλος» καλείται μέσα σε πέντε μέρες να βρει σταθερό βηματισμό και να αφήσει πίσω τους τις κακές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας.

Με «καθυστέρηση» δυο μηνών, λοιπόν, ο Δερμιτζάκης αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Το πρωί της Παρασκευής αποχαιρέτησε τους παίκτες του Πανθρακικού και από Κομοτηνή έφυγε για Θεσσαλονίκη. Ο «δικέφαλος» αναμένεται να καταβάλει χρηματική αποζημίωση στους Θρακιώτες για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αναμένεται να προκαλέσει κανένα πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Μπερέτα. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Mario Beretta στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις