Τρεις Έλληνες διαιτητές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 14:57
UPD:14:58
A- A A+

Τρεις Έλληνες διαιτητές θα σφυρίξουν παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League και του Europa League, όπως ενημέρωσε η UEFA την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο λόγος για τους Τάσο Κάκο, Μιχάλη Μαυροκουκουλάκη και Γιώργο Δαλούκα.

Αναλυτικά:

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Σέριφ (Μολδαβία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (27/7). Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς-Δημήτρης Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (29/7). Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Τρύφωνας-Δαμιανός Ευθυμιάδης και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης.

Ο Γιώργος Δαλούκας θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Γιουβέντους (Ιταλία) και την Σάμροκ (Ιρλανδία) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (5/8), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαραϊδάρη-Λεωνίδα Βασιλειάδη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτρης Καλόπουλος

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις