Στ. Μάνος: Τυχοδιωκτισμός η καταψήφιση του μνημονίου από τον Σαμαρά

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 17:03
A- A A+

«Η καταψήφιση του μνημονίου από τον Σαμαρά ήταν τυχοδιωκτισμός... Ακόμη περισσότερο για τον Καραμανλή και τον Παπαθανασίου, οι οποίοι δεν μπορεί να μην γνώριζαν την αναγκαιότητα του μνημονίου».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος, μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στη ΝΔ.

«Με έχουν διαγράψει εδώ και έντεκα χρόνια. Να επιστρέψω και να κάνω τι δηλαδή;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μάνος υποστήριξε ακόμη πως «τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Παπανδρέου στρουθοκαμηλίζουν στο θέμα των παραποιημένων δημοσιονομικών στοιχείων. Και οι δύο γνώριζαν. Τι την θέλουν την Εξεταστική; Απλώς γελοιοποιούν ακόμη περισσότερο τους πολιτικούς».

Είπε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ ή δεν έχει ικανούς ανθρώπους να διοικήσουν ή δεν ξέρει να τους βρει. Δεν είναι μόνο οι Υπουργοί. Όλο το σύστημα έχει στελεχωθεί από ανθρώπους που διοικητικά επιδεικνύουν ανεπάρκεια».

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών, ο κ. Μάνος τάχθηκε κατά της λογικής της επιστράτευσης. «Επιστράτευση σημαίνει επιστροφή στα καταναγκαστικά έργα».

Τόνισε ακόμη ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών «έχουν δίκιο στο ότι επί τόσα χρόνια η πολιτεία ανέχεται ένα καθεστώς αδιαφανές στη μεταβίβαση αδειών και τώρα νιώθουν και δικαιολογημένα ότι χάνουν την περιουσία τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή