Επισκόπηση Τύπου

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2010 09:25
A- A A+

Η οικονομία και τα νέα μέτρα που προτείνουν οι ελεγκτές της tρόικας, η απεργία των μεταφορέων, οι παρενέργειες στην κοινωνία και οι κυβερνητικοί χειρισμοί, καθώς και οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τη «Σέχτα επαναστατών», κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

Ακολουθούν οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι κατ' αλφαβητική σειρά:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σαν...τρελό φορτηγό η κυβέρνηση! Οι πρώτες 96 εφιαλτικές ώρες που στέγνωσαν την Ελλάδα και οι επόμενες που τη διαλύουν...".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Νέο χαράτσι στους δημοσίους υπαλλήλους. Θα βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη από το 2011 προκειμένου να πληρωθούν οι υποχρεώσεις σε εφάπαξ!".

* ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Νέο Μνημόνιο επί Θύραις. Η κυβέρνηση κοντά σε υπογραφή νέου κειμένου με την τρόικα".

* Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Από Αύγουστο χειμώνα..."

* ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Σκληρό ροκ. Σύγκρουση διαρκείας Γιώργου με τις συντεχνίες. Το ΔΝΤ απαιτεί απολύσεις στις ΔΕΚΟ".

* ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Σχέδιο-μαμούθ εναντίον ανεργίας. Οι 150.000 νέες θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ. Από Σεπτέμβριο ξεκινούν οι δράσεις του υπουργείου Εργασίας".

* ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ένα δισ. φοροδιαφυγή στα σκάφη αναψυχής βρήκε το ΣΔΟΕ. "Λαβράκια" στις μαρίνες από τους ελέγχους του υπ. Οικονομικών".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Τέλος οι ...κόρες για την Εκκλησία".

* Η ΕΠΟΧΗ: "Στρατός περνούσε όλη τη νύχτα...Οι μεταφορείς , όμως, δεν άναψαν τις μηχανές".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανοιχτές πληγές και κλειστά επαγγέλματα. Πρώτη σκληρή σύγκρουση της κυβέρνησης με τους ιδιοκτήτες φορτηγών, αναμένονται και άλλες".

* Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Έρχεται η σειρά των ΔΕΚΟ μετά τους φορτηγατζήδες..."

* Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Συντάξεις: Ποιοι γλιτώνουν τα 65. Δύο εγκύκλιο αποσαφηνίζουν το τοπίο που δημιουργεί ο νέος ασφαλιστικός νόμος".

* Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Νέα αντιασφαλιστικά μέτρα με ατέρμονη επίθεση στους εργαζόμενους".

* Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "¶μεση ανάγκη το αναπτυξιακό πλάνο για τον Πρωθυπουργό! Γκρίνια για Ρέππα-Παπακωνσταντίνου εντός ΠΑΣΟΚ".

* ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Απαγωγή πολιτικού στα σχέδια της "Σέχτας Επαναστατών".

* ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Mega γιοτ απάτη από 7 κροίσους. Νοικιάζουν τα πολυτελή σκάφη τους στον εαυτό τους".

* Realnews: "Υποψία- δηλητήριο. Στα MEDIA ψάχνουν τον συντάκτη της προκήρυξης".

* ΝΙΚΗ: "10+1 χρήσιμες συμβουλές πριν βγείτε στη σύνταξη. "Μη βιαστείτε" , τονίζει η νομική σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ Μ. Τσίπρα".

* ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Το φιάσκο της βενζίνης βάζει φωτιά στην κυβέρνηση".

* VETO της Κυριακής: "Πετσάλνικος ο ...μέγας! Νέα βαρύτατη πρόκληση κατά του δοκιμαζόμενου (από τα αβάσταχτα μέτρα του ΔΝΤ) ελληνικού λαού. "

* Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Η πολύμορφη πολιτική βία και το κυβερνητικό "παπικό αλάθητο". Η επιβολή αποφάσεων πάνω σε όλα τα στρώματα γίνεται άνευ...αναισθητικού".

* ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Ανεφοδιασμός με το σταγονόμετρο. Αρνούνται την επιστράτευση οι απεργοί".

* ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Κύμα εξαγγελιών ενόψει της ΔΕΘ. Υπόσχονται να κάνουν τη Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο έργο".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

* Η ΕΞΠΡΕΣ: "Ανάπτυξη από το 2011 με το άνοιγμα επαγγελμάτων".

* ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ: "Το στοίχημα του 2011. Μετά την επίτευξη των στόχων και την εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου. Οι πρώτες σκέψεις για τον νέο προϋπολογισμό".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή