Μια «ανάσα» από Μακάμπι ο Σχορτσιανίτης

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010 23:02
A- A A+

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ «πρεσάρει» τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη εδώ και μέρες. Με δηλώσεις του σε ισραηλινό site, ο ατζέντης του «Σόφο» τόνισε πως ο «γάμος» βρίσκεται πολύ κοντά.

«Εξετάζουμε όλες τις επιλογές, αλλά σίγουρα η πιθανή έλευση στη Μακάμπι θα είναι μία μεγάλη τιμή για τον Σχορτσιανίτη, ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες και προς τα πού φυσάει ο "άνεμος"» είπε αρχικά στο one.co.il ο Παναγιώτης Καπάζογλου και συνέχισε: «Δε θέλω να δώσω ποσοστό στην πιθανότητα της υπογραφής, αλλά είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να φοράει τα κίτρινα τη νέα χρονιά. Ο Σχορτσιανίτης εκτιμά το ενδιαφέρον της Μακάμπι, οπότε θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να αγωνίζεται στην ομάδα τη νέα χρονιά και οι φίλαθλοι θα ευχαριστηθούν την παρουσία του».

Ο διεθνής σέντερ, που επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συμμετοχή του με τους Κλίπερς στο Summer League του Λας Βέγκας, προετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό με την Εθνική Ομάδα και σήμερα «πέταξε» μαζί της για την Κύπρο. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα τέσσερα φιλικά στη Μεγαλόνησο είναι πολύ πιθανό, όπως σημείωσε κι ο εκπρόσωπός του, να έχει βρει τη νέα «στέγη» του στη Nokia Arena του Τελ Αβίβ και να αγωνίζεται τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

«Όχι» Μακάμπι για Χαλπερίν

Στο μεταξύ, το σενάριο ο «Σόφο» να έχει μαζί του στη Μακάμπι έναν συμπαίκτη του από τον Ολυμπιακό δεν μοιάζει να είναι εφικτό. Ο γενικός διευθυντής της ομάδος, Γκουρ Σέλεφ, μίλησε σε ραδιόφωνο του Ισραήλ και τόνισε σχετικά πως «θέλουμε στη Μακάμπι τους καλύτερους Ισραηλινούς παίκτες. Αλλά ο Γιοτάμ δεν αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα, τουλάχιστον όχι φέτος».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις