Κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για την οικονομία

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2010 20:34
A- A A+

Σε πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξελίχθηκε για άλλη μία φορά η οικονομία. Αφορμή στάθηκαν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος αναφορικά με το ταμειακό έλλειμμα του επταμήνου, στα οποία, μεταξύ άλλων, καταγράφεται υστέρηση στα έσοδα τον Ιούλιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος επέκρινε έντονα τηςν κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, επισημαίνοντας πως «λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αναχώρηση από την Αθήνα της τρόικας, τα καινούρια στοιχεία της Τραπέζης Ελλάδος δείχνουν βουτιά στα έσοδα και κατεδαφίζουν έτσι, τους εύκολους πανηγυρισμούς του ΠΑΣΟΚ».

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής πέρασε στην αντεπίθεση: «Η ΝΔ εκτός απο καταστροφική για τον τόπο, αποδεικνύεται και μικρόψυχη. Προσδοκά μάταια σε αποτυχία της οικονομικής μας ανάταξης επενδύοντας και πάλι στην προσφιλή της κατάσταση: Στο χάος. Όπως όταν ήταν κυβέρνηση».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επανήλθε τονίζοντας πως «οι παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας αποβλέπουν στο να διορθωθούν τα κακώς κείμενα σε σχέση με τα λάθη ή τις παραλήψεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και έχουν ως μοναδικό τους κριτήριο το συμφέρον του Ελληνικού λαού και τίποτα άλλο».

Παράλληλα, κάλεσε το κυβερνών κόμμα «αντί να επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση, να προχωρήσει άμεσα σε μέτρα για την ανάπτυξη της οικονομίας, ώστε οι οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού να πιάσουν τόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή