ΟΣΦΠ: Στο Βελιγράδι ο Κοβάσεβιτς για Μίρντζα και Πέτροβιτς

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 09:51
UPD:10:51

Οι Σέρβοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» τον Ντράγκαν Μίρντζα και ότι το μόνο που απομένει, είναι η έγκριση του Ερνέστο Βαλβέρδε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

A- A A+

Στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους Ντράγκαν Μίρντζα και Ράντοσαβ Πέτροβιτς στη φιλική αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα. Οι δύο Σέρβοι παίκτες βρίσκονται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων».

Οι Σέρβοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» τον Ντράγκαν Μίρντζα και ότι το μόνο που απομένει, είναι η έγκριση του Ερνέστο Βαλβέρδε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν περίπου 1 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον 26χρονο επιθετικό, και παρά την διαφαινόμενη «σφήνα» της Παρτιζάν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Σερβίας θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού πάντως βρίσκεται και ο 20χρονος αμυντικός μέσος της Παρτιζάν, Ράντοσαβ Πέτροβιτς για τον οποίο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όμως η τιμή του είναι αρκετά υψηλή αφού οι Σέρβοι τον παραχωρούν με 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ανακοινώνεται μέσω...Σουμπίνιο ο Παπάζογλου

Από τον Ολυμπιακό αναμένεται επίσης, η ανακοίνωση της απόκτησης του Τάσου Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό στον οποίο θα παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο του Εθνικού.

Οι υπογραφές με τον 22χρονο Παπάζογλου αναμένεται να πέσουν την Πέμπτη όταν και θα επιστρέψει από την Ελβετία που βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων. Από την πλευρά του, ο Σουμπίνιο αναμένεται να υπογράψει σήμερα.

Η μεταγραφή του Παπάζογλου στον Ολυμπιακό θα γίνει έναντι 350.000 ευρώ συν τον Σουμπίνιο που θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στο σύλλογο των Σερρών.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις