ΑΕΚ: Κανονικά Σκόκο, Μάκος

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010 22:45
A- A A+

Το πρόβλημα οσφυαλγίας που ταλαιπωρούσε τον Νάτσο Σκόκο αποτελεί παρελθόν καθώς προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, όπως και ο Γρηγόρης Μάκος. Ατομικό οι Σάββας Γκέντσογλου, Σπύρος Ματεντζίδης. Ανεβαίνει ο Ντιόπ.

Eυχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την Πέμπτη, καθώς οι Σκόκο και Μάκος προπονήθηκαν κανονικά και ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, θέτοντας εαυτούς ξανά στη διάθεση του προπονητή. Το ίδιο, πάντως, δεν έγινε και με τους Γκέντσογλου και Ματεντζίδη, που έκαναν τρέξιμο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης, στους Θρακομακεδόνες, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια διπλό στο μισό γήπεδο. Παρόντες ήταν και οι διεθνείς, που ευτυχώς γύρισαν όλοι υγιείς. Ο μόνος που έλειπε, δικαιολογημένα, ήταν ο Τζιμπούρ, καθώς πετούσε την ώρα της προπόνησης για να επιστρέψει στην Αθήνα και θα μπει στις προπονήσεις από την Παρασκευή.

Χαμόγελα για Ντιόπ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την καθημερινή δουλειά του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος άσος ανεβάζει συνεχώς ρυθμό, καλύπτει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα για τον πρώτο αγώνα με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, στη Σκωτία, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

* Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 18.30.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις