Επιστροφή στην Αγγλία για Ντάρμπισιρ

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010 09:36
UPD:10:38
A- A A+

Στην Αγγλία φέρεται να επιστρέφει ο επιθετικός του Ολυμπιακού Ματ Ντάρμπισιρ. Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το δυναμικό μπάσιμο της Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Αγγλου επιθετικού. Πιθανότατα μάλιστα θα μεταβεί την Παρασκευή στη χώρα του προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή.

Οι σχέσεις του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την πρώτη θητεία του Ισπανού προπονητή στον Πειραιά δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Βαλβέρδε δεν πίστεψε ποτέ στο ταλέντο του ¶γγλου φορ και ο νεαρός επιθετικός από την πλευρά του είχε παρουσιαστεί αρκετές φορές δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση της οποίας τύγχανε από τον προπονητή του.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν κέρδισε την εκτίμηση του Βάσκου, ούτε μετά τα δύο τέρματα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που χάρισαν στον ίδιο και την ομάδα του το «νταμπλ»

Εδώ και λίγες μέρες οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και πάλι. Τα δεδομένα που υπήρχαν από το παρελθόν φαίνεται πως δεν άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματ Ντάρμπισιρ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Αγγλία.

Εγκυρες πηγές από τη Βρετανία αναφέρουν ότι ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων των «λιονταριών» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα της Αγγλίας, οι πληροφορίες λένε για Μπέρμιγχαμ, και ίσως και την Παρασκευή να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει με τους ¶γγλους και αν τα βρει και ο παίκτης, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί εντός του Σαββατοκύριακου. Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι ότι υπάρχουν επαφές τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου του παίκτη κατόπιν άδειας των ερυθρολεύκων με ομάδα της Αγγλίας (κατά 99% η Μπέρμιγχαμ) και πως οι πιθανότητες να φύγει ο Ντάρμπισιρ από τον Πειραιά είναι μεγάλες.

πηγή : gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις