Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το πρωϊ θα σημειωθούν λίγες ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 07 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 09 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα αρχικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές στα δυτικά το βράδυ. Το πρωϊ κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το βράδυ στο Ιόνιο ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά το πρωϊ αυξημένες. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά το πρωϊ αυξημένες. Τις πρωϊνές ώρες είναι πιθανό να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή