Ογδοος ο Δρυμωνάκος

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010 19:10
A- A A+

Με μια ακόμη συμμετοχή σε τελικό ολοκλήρωσε τη δική του παρουσία και της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος κατετάγη 8ος στα 400μ μικτής ατομικής.

Λίγες μέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα, στην επανεμφάνισή του στις διεθνείς διοργανώσεις έπειτα από δύο χρόνια, ο Έλληνας κολυμβητής έκανε πολύ καλή προσπάθεια και στο δεύτερο αγώνισμα. Παρότι αρχικός στόχος ήταν η συμμετοχή στον τελικό, ο 26χρονος πρωταθλητής μας βρισκόταν στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου μέχρι και τα τελευταία μέτρα, έμεινε όμως στο τέλος από δυνάμεις.

Ο Δρυμωνάκος τερμάτισε σε 4:18.35, περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο αργά απ΄ ό,τι είχε πάει στην πρωινό προκριματικό και κατέλαβε την 8η θέση. Νικητής αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχή διοργάνωση ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ με 4:10.95, ο οποίος είναι πλέον ο πολυνίκης του αγωνίσματος στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μαζί με τον συμπατριώτη του, Τάμας Ντάρνι. Δεύτερος τερμάτισε ο έτερος Ούγγρος της κούρσας, ο Νταβίντ Βεράζτο (4:12.96) και τρίτος ο Ισραηλινός Γκαλ Νέβο με 4:15.10.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις