ΑΕΚ: Προς αναζήτηση αντικαταστάτη του Μαϊστόροβιτς

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010 09:35
UPD:12:27
A- A A+

Η αναζήτηση αμυντικού μετά την αποχώρηση του Μαϊστόροβιτς συνεχίζεται στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι της «Ενωσης» προσανατολίζονται σε κάποια οικονομική αλλά και αξιόπιστη λύση. Τζάλιενς και Γίρανεκ οι επικρατέστεροι.

Οι Μάρτιν Γίρανεκ και Κεβ Τζάλιενς βρίσκονται πιο ψηλά στην «λίστα» της ΑΕΚ σχετικά με την αγορά του αμυντικού, αφού οι δύο προαναφερθέντες θεωρούνται από τους ανθρώπους της «Ένωσης» και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι έχουν τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα για να φτιάξει μια δυνατή αμυντική γραμμή.

Σχετικά με τον άσο της ¶λκμααρ, Κεβ Τζάλιενς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ολλανδούς ισχύει ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος για να προχωρήσει η περίπτωση του, αφού η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει έξτρα χρήματα σε κάποιο σύλλογο. Πάντως αν ο Γιάλιενς πείσει την ομάδα του που δεν τον υπολογίζε να τον αφήσει ελεύθερο, τ'οτε θα έρθει πιο κοντά στην ΑΕΚ.

«Παίζει» δυνατά και ο Γίρανεκ

Εκτός από τον Κεβ Γιάλιενς στη «λίστα» με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται και ο Μάρτιν Γίρανεκ.

Ο 30χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται από το 2004 στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά τον Δεκέμβριο μένει ελεύθερος. Αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και η δική του περίπτωση έχει εμπόδια.

Το υψηλό του κασέ, το οποίο κυμαίνεται στο 1 εκατ. ευρώ αλλά και το ότι η σύζυγος του είναι Ρωσίδα και δεν θέλει να φύγει από τη χώρα της είναι τα δύο βασικότερα «προβλήματα».

Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν βιάζονται να επιλέξουν τον επόμενο αμυντικό και θα ψάξουν διεξοδικά τις καλύτερες περιπτώσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις