Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ουρτάδο

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010 12:08
UPD:12:09
A- A A+

Συνεχίζουν τις επαφές με τους υπεύθυνους της Εσπανιόλ οι διοικούντες του Ολυμπιακού, για την παραχώρηση του Μοϊσές Ουρτάδο, ενώ πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να κλείσει η μεταγραφή ακόμα και μέχρι την Τρίτη.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον οι Πειραιώτες κάνουν τα πάντα για να ντύσουν τον Ισπανό άσο στα «ερυθρόλευκα». Ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει τις πρώτες προτάσεις τους προς τους ομόλογους τους στην Εσπανιόλ και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η ομάδα του Πειραιά προσφέρει 2,1 εκατομμύρια στον ισπανικό σύλλογο.

Από την πλευρά της, η Εσπανιόλ ζητεί 3,8 εκατομμύρια και η «χρυσή τομή» αναμένεται να βρεθεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Εσπανιόλ λόγω και των οικονομικών προβλημάτων δεν θα φέρει πιθανότατα σημαντική αντίδραση στο θέμα «Ουρτάδο» και θα πει το «ναι» στην πρόταση των Πειραιωτών.

Επίσης καθόλου απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Εσπανιόλ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ουρτάδο και ο Όσκαρ Γκονζάλες, ενώ το μόνο και σημαντικό πρόβλημα για να προχωρήσει αυτή η περίπτωση είναι η ετήσια αμοιβή του Ισπανού μέσου, ο οποίος λαμβάνει 800.000 ευρώ τον χρόνο στον Πειραιά.

Μιλώντας εξάλλου σε εφημερίδα, ο μάνατζερ του Καταλανού, Χοσέ Σάλας τόνισε ότι πιθανότατα θα υπάρξει συμφωνία. «Είναι σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις και νομίζω πως θα υπάρξει συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του 29χρονου μέσου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις