Oλυμπιακός: Εξετάζεται η απόκτηση δύο επιθετικών

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010 12:59
A- A A+

Mετά το δανεισμό του Ντάρμπισιρ, τον ίδιο δρόμο φέρεται να παίρνει και ο Ντιόγκο, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο απόκτησης δύο επιθετικών (αντί μόνο ενός που ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε).

Ήδη δύο βραζιλιάνικες ομάδες, η Φλαμένγκο και η Παλμέιρας, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ντιόγκο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι προτάσεις είναι πολλές, όμως καμία δεν φαίνεται να ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις των Πειραιωτών (σ.σ. ζητούν να καλυφθεί το 100% των ετήσιων απολαβών του παίκτη συν ένα ποσό για το δανεισμό του). Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού των «ερυθρολεύκων» θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Δύο βραζιλιάνικες ομάδες, η Φλαμένγκο και η Παλμέιρας, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ντιόγκο.

«Γίνονται προσπάθειες. Δουλεύουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος μας πρέπει να είναι ήσυχος, αλλά και να καταλάβει πως δεν εξαρτώνται όλα από εμάς», δήλωσε ο Ζίκο, τεχνικός διευθυντής της Φλαμένγκο, η οποία έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της για τον επιθετικό του Ολυμπιακού .

Την ίδια ώρα , μακραίνει η λίστα των υποψήφιων επιθετικών καθώς στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φθάνει πλήθος προτάσεων από διάφορους μάνατζερ. Μεταξύ των παικτών που είτε έχουν προταθεί, είτε εξετάζονται από τη διοίκηση βάσει των εισηγήσεων του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι ο Κροάτης Μάτε Μπίλιτς της Σπόρτινγκ Χιχόν και ο Καλού Ούτσε της Αλμερία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις