Τα ερυθρόλευκα προβάρουν Μοϊσές Ουρτάδο και Νταβίδ Φουστέ

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010 09:50

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ, Νταβίδ Φουστέ είναι ο παίκτης τον οποίο έχει επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

A- A A+

Την ερυθρόλευκη φανέλα προβάρουν δύο επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι Μοϊσές Ουρτάδο και Νταβίδ Φουστέ. Για φορ περιοχής κινούνται πλέον στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ, Νταβίδ Φουστέ είναι ο παίκτης τον οποίο έχει επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τις επόμενες ώρες αναμένεται στη χώρα μας. «Μένουν μερικά διαδικαστικά θέματα και την Πέμπτη θα είμαστε στην Αθήνα για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη στη SportDay.

O Νταβίντ Φουστέ Τορίχος γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1982. Έχει ύψος 1.78 μ. και βάρος 71 κιλά. Έχει παίξει σε Ολίβα, Βιγιαρεάλ Β, Έλτσε ενώ από το 2009 ανήκει στη Βιγιαρεάλ, στην οποία ως γνωστόν έχει δουλέψει ο Βαλβέρδε. Την σεζόν 2009 παραχωρήθηκε από την Έλτσε στην Βιγιαρεάλ έναντι του ποσού των 500 χιλ. ευρώ.

Διαφορά με Ουρτάδο

Εν τω μεταξύ οικονομική διαφορά προέκυψε με τον Μοϊσές Ουρτάδο, με τον 29χρονο μέσο να ζητάει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και τον Ολυμπιακό να προσφέρει έως 700 χιλιάδες. «Εμείς έχουμε ζητήσει ένα συγκεκριμένο ποσό και αναμένουμε την απάντηση του Ολυμπιακού. Αν η πρόταση ξεπερνά έστω και λίγο τα χρήματα που παίρνει ο παίκτης στην Εσπανιόλ, τότε πολύ ευχαρίστως να έρθει στην Ελλάδα», τόνισε σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο μάνατζερ του Καταλανού ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει τελικά συμφωνία, οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν σε λύσεις όπως αυτές των Τζαβάντ Νεκουνάμ, Ουιλιάμ Βενκέρ και Αλβάρο Ρούμπιο για να καλύψουν τη θέση του αμυντικού χαφ.

Στη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο

Παίκτης της Φλαμένγκο θα είναι ο Λουίς Ντιόγκο. Οπως έγινε γνωστό, οι Βραζιλιάνοι θα καταβάλουν 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και 1 εκ. ευρώ στον παίκτη αποκτώντας τον δανεικό για ένα χρόνο.

Όπως έγραψε το globoesporte.com οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την «Φλα» για μονοετή δανεισμό του 23χρονου επιθετικού με αντίτιμο 600.000 ευρώ. Ο παίκτης από την πλευρά του θα εισπράξει 1 εκατομμύριο, με την Φλαμένγκο σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα να μην ανακοινώνει την μεταγραφή αν δεν ολοκληρωθεί και τυπικά, παίρνοντας από την ομοσπονδία τα απαραίτητα έγγραφα.

Λέγεται μάλιστα πως στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα που αναφέρει ότι αν η Φλαμένγκο θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να πληρώσει 18 εκατ. δολάρια.

Στη Φλαμένγκο ελπίζουν να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι την Πέμπτη, τελευταία ημέρα στην οποία μπορούν να αποκτηθούν παίκτες εκτός Βραζιλίας. Στη νέα του ομάδα ο Ντιόγκο θα έχει προπονητή τον Ζίκο, προπονητή που είχε και στον Ολυμπιακό. Οι Βραζιλιάνοι αναφέρονται στην πολύ καλή παρουσία που είχε ο Ντιόγκο στην Πορτουγκέζα, ενώ επισημαίνουν πως ο 23χρονος είχε γίνει στις αρχές του περασμένου έτους στόχος της Σάο Πάολο που έδινε 800.000 ευρώ για να τον πάρει ως δανεικό.

«Τελειώνει» και ο Μαρέσκα

Μετά τους Ντέρμπισιρ και Ντιόγκο, «παρελθόν» από τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες και ο Έντσο Μαρέσκα, αφού ο Ιταλός ξέρει ότι είναι «τελειωμένος» στον Πειραιά και μάλιστα τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης και αποκλείστηκε από την αποστολή του φιλικού με την Λα Κορούνια.

Για τον 31 ετών μέσο υπάρχει πρόταση από την ισπανική Σανταντέρ και από ομάδες της Τουρκίας αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Ιταλός θα διαλέξει την Ρασίνγκ για τη συνέχεια της καριέρας του. Πλέον, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα ασχοληθούν και με το θέμα του Όσκαρ, αφού ο Ισπανός είναι κι αυτός ανεπιθύμητος στου Ρέντη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις