ΝΔ: Το οικονομικό επιτελειο συνεχώς αυτοδιαψεύδεται

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010 15:27
UPD:16:50
A- A A+

«Η πτώση του τουριστικού συναλλάγματος, των ξένων επενδύσεων και του τζίρου των καταστημάτων δείχνει ότι η ύφεση θα γίνει πιο βαθιά και θα είναι, δυστυχώς, παρατεταμένη», εκτιμά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας.

«Το κυνήγι των εσόδων κινδυνεύει να αποδειχθεί χαμένη υπόθεση, αν δεν υπάρξουν εδώ και τώρα μέτρα για την ανάπτυξη και για την τόνωση της αγοράς», συμπληρώνει.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη της ΝΔ ΧΡ. Σταϊκούρα, σχετικά με την υστέρηση των εσόδων.

«Η Κυβέρνηση του μνημονίου συνεχίζει την τακτική της επικοινωνιακής διαχείρισης της οικονομικής κρίσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το Οικονομικό Επιτελείο της συνεχώς αυτοδιαψεύδεται», συμπληρώνει ο κ. Σταϊκούρας και συνεχίζει πως η «πραγματικότητα της οικονομίας διαψεύδει συνεχώς τις επιθυμίες της κυβέρνησης».

Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι απαιτείται αλλαγή πορείας και ότι λύση στο πρόβλημα δίνει η στρατηγική και το μίγμα των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή