Θεμέλια πρόκρισης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στις 21:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φενέρ - Στις 22:00 η αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Σκωτία
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010 09:15
UPD:09:34

Τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη θα επιδιώξει απόψε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Φενερμπαχτσέ.

A- A A+

Θεμέλια πρόκρισης θέλουν να βάλουν απόψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους αγώνες για την πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League, με αντιπάλους τη Νταντί και τη Φενέρμπαχτσέ αντίστοιχα.

Τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη θα επιδιώξει απόψε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Φενερμπαχτσέ (21:30, Novasports 1).

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να παρατάξει τους παίκτες του με σύστημα 4-2-3-1 απέναντι στην τουρκική ομάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς. Κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μαλεζάς και Κοντρέρας με τους Μπουσαϊντί και Λίνο να παίζουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα παίξουν ο Γκαρσία και Βιτόλο και στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια και Σορλέν. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Από την άλλη πλευρά ο Αϊκούτ Κοτσαμάν θα παρατάξει τη Φενερμπαχτσέ με σύστημα 4-2-3-1 με τη βασική ενδεκάδα να απαρτίζεται από τους Ντεμιρέλ, Γκιονούλ, Ιλχάν, Λουγκάνο, Σάντος, Εμρέ, Κριστιάν, Τοπούζ, ¶λεξ, Ερκίν και Σεμίτ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νιάνγκ, Βολκάν, Μπαμπακάν, Αλκάν, Τσανέρ, Γκοκάι, Γκοκχάν και Οζέρ.

Στις 22:00 η ΑΕΚ

Θεμέλια πρόκρισης στους ομίλους του Europa League θέλει να βάλει και η ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ στη Σκωτία (22:00, Novasports 2).

«Φαβορί δεν υπάρχει», έσπευσαν να σημειώσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου Ντούσαν Μπάγεβιτς και Παντελής Καφές. «Μπορεί να είμαστε έμπειροι αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ και γνωστοποίησε πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο γήπεδο εκτός από μία θέση που είναι ακόμη αμφίβολη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παρατάξει την «Ένωση» με σύστημα 4-2-3-1. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Τζεμπούρ αντί του Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ τη θέση του τραυματία Γκέντσογλου στο κέντρο θα πάρει ο Μάκος δίπλα στον Καφέ μιας και ο Ντιόπ κρίθηκε ανέτοιμος.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σάχα και στο κέντρο της άμυνας οι Δέλλας και Μανωλάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λαγός και στο δεξί ο Γιάχιτς. Στο κέντρο θα παίξουν ο Μάκος με τον Καφέ. Στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Σκόκο, στην αριστερή ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος σε ελεύθερο ρόλο στο κέντρο, πίσω από τον Τζεμπούρ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Αραμπατζής, Νταντόμο, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Ντιόπ, Έντερ, Μπερνς και Μπλάνκο.

Η Νταντί θα παραταχθεί με 4-4-2. Πιθανότερη ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Πίτερ Χιούστον: Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Ντοντς, Γκομίς, Μπουαμπέν, Ρόμπερτσον, Κόνγουεϊ, Γκουντγουίλι και Ντέιλι.

με πληροφορίες αππό gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις