Βαριά καμπάνα προβλέπει ο Στάνκοβιτς

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010 16:05

Τις υπηρεσίες των Μίλος Τεόντοσιτς (στη φωτογραφία) και Νέναντ Κρστιτς κινδυνεύει να στερηθεί η Σερβία στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, σύμφωνα με την εκτίμηση του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

A- A A+

Τις υπηρεσίες των Μίλος Τεόντοσιτς και Νέναντ Κρστιτς κινδυνεύει να στερηθεί η Σερβία στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, σύμφωνα με την εκτίμηση του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο επίτιμος πρόεδρος της FIBA τόνισε ότι η ομοσπονδία εξαντλεί την αυστηρότητά της σε τέτοια ζητήματα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι οι δύο παίκτες ίσως αγωνιστούν τελικά σε κάποια ματς της διοργάνωσης.

«Είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσει κανείς τις εικόνες που εξελίχθηκαν στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο να μην επιβληθούν ποινές στους παίκτες που συμμετείχαν. Μπορεί να στερηθούμε τις υπηρεσίες των δύο παικτών μας, από λίγα παιχνίδια μέχρι και ολόκληρη τη διοργάνωση», δήλωσε ο Στάνκοβιτς στη σέρβικη ιστοσελίδα www.sportske.net.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική απόφαση της FIBA για τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων θα παρθεί στις 25 Αυγούστου, τρεις μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις