Παναθηναϊκός: Νικητής με 2-0 στο φιλικό με Τζένοα

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010 22:22
UPD:23/08/2010 12:02

Προβληματισμός επικρατεί στους ανθρώπους των «πρασίνων» για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Ολυμπιακού Στάδιο, ο οποίος έμοιαζε κυριολεκτικά με χωράφι.

A- A A+

Το τελευταίο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού πριν της έναρξης της νέας σεζόν στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, καθώς κόντρα στη Τζένοα στο ΟΑΚΑ επικράτησε με 2-0.

Το σκορ για το «τριφύλλι» άνοιξε στο 35 ο Γιώργος Καραγκούνης από τη βούλα του πέναλτι, ενώ στο 67' ο Αντώνης Πετρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι παίκτες του Νίκου Νίοπλια εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση με θετικότερο στοιχείο το γεγονός, πως όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση έδειξαν να βρίσκονται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση.

Παρόλα αυτά, προβληματισμός επικρατεί στους ανθρώπους των «πρασίνων» για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Ολυμπιακού Στάδιο, ο οποίος έμοιαζε κυριολεκτικά με χωράφι.

Ανησυχία προκαλεί και ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο άσο να είναι πλέον αμφίβολος για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ (46' Σαριέγκι), Καντέ (46' Μπιάρσμιρ), Βύντρα (46' Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος (46' Ιωαννίδης), Ζιλμπέρτο (46' Σιμάο), Κατσουράνης (46' Μαρίνος), Καραγκούνης (46' Νίνης), Γκοβού (46' Κλέιτον), Λέτο (46' Δημούτσος), Σισέ (17' Πετρόπουλος).

Τζένοα (Γκασπερίνι): Εντουάρντο, Ρανόκιο, Μορέτι, Μιλανέτο, Νταϊνέλι, Ραφίνια, Παλάσιο, Τόνι, Σκούλι, Μέστο, Βελόσο

*Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα προς τιμήν του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού από το 1963 μέχρι και το 1967 Στέφαν Μπόμπεκ, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Κυριακής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις