Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν σχεδιάζω καμία διάσπαση

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 09:26
A- A A+

Δεν σχεδιάζω καμία διάσπαση ούτε ζήτησα από κανέναν βουλευτή να έρθει μαζί μου, ξεκαθάρισε μιλώντας στο Mega, η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Με αφορμή την υποψηφιότητα Πλακιωτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης, η κ. Μπακογιάννη άφησε αιχμές για τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων της ΝΔ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το τι θα κάνει σε περίπτωση που κατέλθει υποψήφιος ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τη μεγάλη προσφορά του στη Κρήτη, αλλά και την παράταξη της ΝΔ.

H ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Εξάλλου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε υψηλού πολιτικού ρίσκου την επιλογή Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας πάντως ότι πρόκειται για ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. Ωστόσο, όπως είπε, απομένει να αποδειχθεί αν έχει και το ειδικό βάρος για την ανάληψη μίας τόσο μεγάλης ευθύνης.

Ερωτηθείσα τέλος, για την υποψηφιότητα του γιου της Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ένιωσε πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση και τόνισε πως πρόκειται για μία τελείως προσωπική -αλλά και μεγάλη- απόφαση.

Όσο για το γεγονός ότι ο γιος της είναι υποψήφιος -με τη στήριξη και της ΝΔ- στο Καρπενήσι και ο αδελφός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ, την ώρα που ίδια έχει διαγραφεί από το κόμμα, η κ. Μπακογιάννη αρκέστηκε να πει ότι πολλές φορές τα κόμματα δεν μπορούν να διαγράψουν την ιστορία τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή