Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 09:39
A- A A+

Από σήμερα έως και τις 31 Ιουλίου του 2011 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών στο ύψος της περιοχής Νικολαίικα Αιγίου, προκειμένου να διευκολυνθούν εργασίες κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός, στην περιοχή των ρυθμίσεων θα υλοποιηθεί στένωση του διαθέσιμου οδοστρώματος της ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών κατά τρόπο ώστε να διατίθεται μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,50 μ, προκειμένου να καλυφτεί το εναπομείναν τμήμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και να μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο πλήρως διαχωρισμένο από την κυκλοφορία με στηθαία ασφαλείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Ρίο - Αντίρριο

Παράλληλα, σε αποκλεισμό για έναν περίπου μήνα θα βρίσκεται η λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) καθώς και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το Σταθμό Διοδίων του Αντιρρίου, για την τέλεση επιθεώρησης και εργασιών συντήρησης του εξοπλισμού του καταστρώματος.

Οπως διευκρινίζεται από την εταιρεία Γέφυρα ο μερικός περιορισμός του πλάτους του καταστρώματος θα είναι σταδιακός κατά την προσέγγιση του σημείου αυτού μέσω της τοποθέτησης προειδοποιητικής σήμανσης. Κατά τη διάρκεια του περιορισμού, ο οποίος αφορά συνολικό διάστημα περίπου 300 μέτρων, ζητείται η αυξημένη προσοχή των διερχομένων, καθώς και ο σεβασμός προς τη σήμανση και τους άλλους οδηγούς που θα κινούνται ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο τμήμα της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή