Κανένα ενδιαφέρον για Μαρέσκα

Στην πόρτα της εξόδου Οσκαρ και Γκαλίτσιος
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 09:40
UPD:11:14

Ο Ιταλός παίκτης Έντσο Μαρέσκα, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη και του ζητήθηκε να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

A- A A+

Δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του μέσου του Ολυμπιακού Έντσο Μαρέσκα, εκτίμησε ο μάνατζερ του παίκτη, Καντίντο Φορτουνάτο. Ο Ιταλός παίκτης είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη και του ζητήθηκε να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Είναι αλήθεια, μιλήσαμε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να βρούμε λύση μέσα σε μία μέρα. Μην ξεχνάτε ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε επτά μέρες. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα», δήλωσε στην εφημερίδα «SportDay» ο Φορτουνάτο και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ομάδα που να θέλει τον Εντσο. Είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρεθεί σύλλογος που να μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του (σ.σ.: 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως)».

Πλέον αναζητούνται λύσεις για να αποχωρήσει ο πελάτης του από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν Όσκαρ και Γκαλίτσιος

Το δρόμο του Ιταλού αναμένεται να ακολουθήσουν οι Όσκαρ και Γκαλίτσιος. Για τον Ισπανό μέσο -όπως και για την περίπτωση του Μαρέσκα- η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν γνωστή το τελευταίο διάστημα, όμως ο Βαβέρδε δεν δείχνει να πιστεύει τον Γκαλίτσιο και θεωρεί ότι ο Μοντέστο μπορεί να βοηθήσει στη δεξιά πτέρυγα.

πηγή: gazzetta.gr , εφημερίδα «SportDay»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις