Φαβορί για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας ο Μαρινάκης

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 11:08

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι η μοναδική υποψηφιότητα μέχρι στιγμής για την προσεχή εκλογική διαδικασία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δύσκολα θα υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

A- A A+

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο φαβορί για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας στις εκλογές του συνεταιρισμού που θα γίνουν την Τρίτη το μεσημέρι μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Θανάση Κανελλόπουλου από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» είναι η μοναδική υποψηφιότητα μέχρι στιγμής για την προσεχή εκλογική διαδικασία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δύσκολα θα υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα η όλη διαδικασία ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου, όμως μετά από συνεχείς ισοψηφίες μεταξύ υποψηφίων το θέμα έφτασε στις 24 Αυγούστου χωρίς να έχει βρεθεί μια κάποια λύση.

Για την απόσυρση της υποψηφιότητας Κανελλόπουλου ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει επίσης τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «νέο και άφθαρτο παράγοντα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Super League είχε ως στόχο τη λήξη των κακών κειμένων, που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, που για πρώτη φορά αναβλήθηκε αρκετές φορές, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αντιστάθηκε σε πρακτικές και μεθόδους του μαύρου παρελθόντος και κατάφερε να μην περάσουν αρρωστημένες νοοτροπίες.

Η όλη στάση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έχει ως αποτέλεσμα να μιλάμε σήμερα για την υποψηφιότητα και εκλογή στη θέση του προέδρου της Super League, ενός νέου και άφθαρτου παράγοντα όπως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, μετά από ώριμη σκέψη, αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Super League και στηρίζει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, να προσδώσει όραμα και να διασφαλίσει την ενότητα της Super League».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις